a
M

LinkedIn    |    Instagram    |    Facebook

Oddbirds AB
Tegelbruksgatan 4 | 523 37 Ulricehamn
Skillnaden sitter i de små detaljerna. Vi släpper aldrig taget innan vi är helt nöjda med vad vi gör, ned till minsta lilla detalj.
Det handlar om taktil närvaro. Att ta in rummet. Fintertoppar mot tyg. Ljus som möter ögat och ljudet av mjuka mattor. Att känna, uppleva och se.
Personligt, skräddarsytt, specialtillverkat. Kärt barn har många namn. Vi låter alltid varje projekt få ett eget liv. En egen personlighet. Eget uttryck.
Vi skapar funktionella miljöer där man kan leva, verka och där funktionen alltid är närvarande. Bruksdesign som förgyller tillvaron
En bra inredning är harmonisk och samtidigt utmanande. Balanskten däremellan går på slak lina, som gärna dansar på utan bekymmer.
Det handlar om att hålla leveranstider, kvalitet och kreativ höjd. Att ha ömsesidig respekt och förtroende. Att luta sig tillbaks och lita på.
Ingen minns en fegis. Om rummet kittlar alla sinnen minns man sitt besök där. Man vill tillbaks och få mera av samma sköna känsla.

RUM SOM KÄNNS OCH PLATSER SOM BERÖR

Oddbirds är en inrednings- och designstudio som gör verklighet av visioner. Utifrån ditt varumärke, din affärsidé, en tanke eller den stämning som du vill förmedla, skapar vi rum som känns och platser som berör. För oss är varje projekt unikt och skräddarsys helt efter dina förutsättningar och drömmar.

Vår passion och nyfikenhet ger oss luft under vingarna och vår långa erfarenhet och kunskap i projektledning, gör att vi tryggt kan landa ditt uppdrag. Vi tar ett helhetsgrepp som inkluderar allt från kreativ idé och inköp, till färdigställande av miljöer med helt ny atmosfär. Till vår hjälp har vi vår väl sammansvetsade flock av samarbetspartners och leverantörer och projekten tas i mål med bibehållen vision, budget och resultat.

Mjuka värden är lika viktiga för oss som hårda fakta. Vi vet att goda relationer är en förutsättning för att nå toppen och är noga med att göra flygturen mot vårt gemensamma mål lika lustfylld och hisnande som resultatet vi lämnar efter oss.