a
M

LinkedIn    |    Instagram    |    Facebook

Oddbirds AB
Tegelbruksgatan 4 | 523 37 Ulricehamn

KUNDER, VÄNNER OCH MAGISKA PROJEKT

Här ser du ett urval av alla roliga projekt och inspirerande uppdragsgivare vi fått förmånen att jobba med.

AllaHotellRestaurangButikKontorPR ConceptUtställning

HOTELL / RESTAURANG

Utifrån din vision och värdegrund skapar vi unika miljöer som berättar sin egen story. Vi vill alltid skapa platser som berör. Platser som syns, känns, smakar och doftar. En tydlig idé, mycket hjärta och stort fokus på besökarens upplevelse tar projekten i mål. Vi tar gärna hand om helheten, från första idéskiss, till sista lilla blomman i vasen.

Hotell

KONTOR

För att du både ska kunna prestera på topp – och trivas – ska ett kontor vara en harmonisk miljö som får dig att känna arbetsro. Samtidigt ska det vara en inspirerande plats som ger energi och får kreativiteten att flöda. Kontoret anpassas för just ditt företags behov genom skräddarsydda lösningar. Vi ser till att det visar ditt företags ansikte utåt och att det är up to date med dagens möteskultur.

Kontor

BUTIK

Vi utgår alltid från produkten som ska säljas, varumärkets visuella mål och butikens möjligheter och budget. När vi sen går in i den kreativa processen låter vi vår fantasi och erfarenhet leda oss. Vi gör materialval, ritar upp ytan i 3D-ritningar och projektleder uppdraget från start till mål. I mål kommer vi först när produkten når sin målgrupp och vi ser resultat av det varumärkesbyggande arbetet.

Butik

PR / KONCEPT

Alla sinnen är aktiverade när vi skapar. Resultatet ska kännas och beröra oavsett om det handlar om ett nytt koncept, en lansering eller ett event. Vi tar alltid avstamp i varumärket och storyn som skall berättas och låter sedan vårt utanför-boxen-tänk prägla projekten.

PR Concept

UTSTÄLLNING

Med varsam hand och stor respekt för vad som skall ställas ut formar vi utställningar. Helt skräddarsytt och anpassat utefter förutsättningarna. Vi ser till att displayer och grafiskt material fungerar i harmoni med varandra och att de lyfter fram verket som ska ställas ut på bästa sätt. Genom att knyta de bästa kompetenserna till vårt nätverk, samarbetar vi och levererar helheten.

Utställning

HOTELL / RESTAURANG

Utifrån er vision och värdegrund skapar vi unika miljöer som berättar sin egen story. Vi vill alltid skapa platser som berör. Platser som syns, känns, smakar och doftar. En tydlig idé, mycket hjärta och stort fokus på besökarens upplevelse tar projekten i mål. Vi tar gärna hand om helheten, från första idéskiss, till sista lilla blomman i vasen.

Restaurang